Olen sanaton - kerrankin! :D

Siis ihan ensinnäkin; mun lukijat on ihan uskomattomia! Kiitos niistä lukuisista tsemppiviesteistä ja -kommenteista ja ties mistä ihanista jutuista mitä eilisen postauksen tiimoilta on linjoille tipahdellut. Te ootte ihan MAHTAVIA!  Oon saanut niin paljon energiaa ja latausta teidän tsempeistä, että tänä aamuna ei paljon väsyttäny lähteä taivaltaan aamulenkkiä, kun mietin vaan teidän kannustuksia ja oli sellanen Eye of the Tiger -meininki päällä, että huh huh! Melkein tippa linssissä (kuka on yllättynyt? :D) ja huuli pyöreenä oon todennut, että mulla on kyllä maailman paras tukiverkosto. Siitä isoisoiiiiiiso kiitos teille!

Eilen tosiaan alkoi jo vähän helpottaa. Sain kun sainkin Matin kanssa setvittyä asiat ja katsottiin kokonaistilanne läpi. Nyt kävi sitten se mitä vähän uumoilinkin; Minttu pääsee ketoosille! Huomenna on tarkoitus aloittaa, joten tää päivä on tähän asti kulunut hyvästellen väliaikaisesti mm. mun aamupuuroa (hiiiitaaaaasti ja rauhallisestiiii - ja mähän siis ennen vihasin puuroa!), leipiä (tän oon tehnyt jo muutamaan otteeseen aiemmin!) ja kahvirahkaa (kahvi ei edelleenkään oo hyvää, mutta rahkassa kyllä pieni lörö tekee terää!). No, onni onnettomuudessa; seitsemän viikkoa on lyhyt aika ja kohta oonkin taas puurolautasten äärellä. Nam! Siihen saakka se onkin sitten kananmunaa ja lihhoo - fine by me. Tällä saadaan nyt nesteet (joita on muuten PALJON, kiitos erittäin tasaisen ja seesteisen luonteeni... not. Luitko jo rivien välistä; oon ressannu niin himosti, että kroppa on kerännyt kaiken itseensä kiinni ja hyllyn kuin lautaselle kumottu tummanruskea Jacky-makupala!) pois kropasta. Ja kyllä - se rasvanpolttokin on saatava etenemään. Aika käy vähiin ja painan edelleenkin 65,1 kg! Ja jotta nyt ei sekoiteta höpöhöpö-karppausta tähän soppaan, niin kerrottakoon vielä epätietoisille/tiedottomille (:D), että Minttu ei karppaa; makroissa ei (kovat) rasvat edelleenkään näyttele pääroolia.

Valmentajani oli myös ehtiväisenä miehenä kerenny jo ennen ovesta astumistani selvitelläkin jo vähän eteenpäin tätä meikäläisen elefantinnahka-probleemaa (terkkuja vaan sinne Hämeenkadulle, kiva kun luet meikäläisen blogia! <3) ja sieltähän se apu löytykin sitten lähempää kun kuvittelinkaan. Ulkopuolista apua on nyt siis tuloillaan ja voitte olla varmoja, että raportoin teille siitä mitä Röllölle tehdään ja miten homma toimii! :) Olen jotakuinkin tosi toiveikkaalla mielialalla, ehkä munkin vatsasta saadaan vielä lavakelpoinen. Fingers crossed!

Ketoosiahan testattiin jo alustavasti Kyproksen matkan aikana ja se meni kaikilta osin tosi hyvin; ei ollut minkäänlaisia oloja tai henkisiä kamppailuja hiilarivajeen takia, joten uskallettiin ottaa jo tähän väliin nyt tämä kortti käyttöön. Ja hei - MÄÄ SAAN SYYÄ FETAA! Sisäinen pieni juustohiireni tais just päästä valloilleen. Ja tosi harmi hei, että lähikaupassakin ainoa vähärasvainen vaihtoehto sattu just oleen valkosipulimaustettu... ;D

Tietty ketoosilla on omat huonotkin puolensa, jotka kaltaiselleni treeni-immeiselle saattaa ollakin jo vähän ikävänpuoleisia, mutta eiköhän me tästä selvitä. Toinen lienee se, että treenit eivät ole entisen kaltaisia rähinätreenejä ja toinen on se, että yläpään tuulitunnelista tulee saksalainen tuulimoottoritie (okei, mikä on isompi kun tunneli?!?!) ja latvassa suhisee siihen malliin, notta muita saattaa naurattaa jo valmiiksi Adventures by Minttu vol. 5688. Siis faktahan on, että ketoosilla ei ihan jäätäviä överitreenejä voi vetää ja sarjat loppuu seinään, kun löpö loppuu muskleista kesken. Niitä ihania kahdeksan toiston jalanojennussarjoja 25 kg:lla tässä lämmöllä muistellen, ja silleen... :D Joten nautitaanpas nyt vielä tämä päivä kunnon rytinästä askelkyykkykävelyn merkeissä - sillä pääkoppapuolella nyt ei oo niinkään väliä!

... mistä tulikin mieleen! Kuinka moni teistä vielä kaipailee mun treenisisältöjä kerrontaa ryydittämään? Kiinnostaako ketään ylipäätään enää lueskella kuinka monta kyykkyä mää tein viime viikolla ja kuinka monta nyt? :D Jotenkin tämä puoli on nyt jäänyt, kun on keskitytty enemmänkin siihen itse reenipuoleen.

Vitsit, nyt on niin paljon ideoita joista haluan teille kirjottaa! Ne on ainakin näitä (ei maksettu mainos):

SportLifen uusi uutukainen PRO-tason mömmö, Kerosene-treenilatari!
Haukkuvat hyvänmakuiseksi (jollaista lataria en ole vielä tähänkään päivään löytänyt kuin yhden) ja vieläpä toimivaksikin (tuuletuksia!). Tullee tarpeeseen ja testataan kohtapuoliin :D
Okei. Mikään missä on vesimelonia EI voi olla pahaa, eihän? Aminohappoja Mintun
koneeseen tulossa myös, tästäkin kuulette lisää myöhemmin!
... ja jottei totuus unohdu, tarvitaan myös EAA:ta, PRO-tasoa tämäkin.
Päärynä-tason herkuttelua, huh hei! 
Ja yksi juttu mistä oon itse asiassa kaikista eniten innoissani on TÄMÄ:


Näitä pussukoita on tulossa Tampereen suuntaan ihan näillä näppäimillä ja en millään malttais odottaa että saan tuon protskupussin pieniin kätösiini! Raakakaakaon täyteläinen maku ja vielä päälle Stevia makeutusaineena niin johan suu alkaa napsua :) Raportoin myös myöhemmin tästä teille, jotka kaipaatte mömmöihinne vähän luonnollisempia ja terveellisempiä vaihtoehtoja (Minttu loves <3).

Ja tosiaan, mahamaggara-edistymistä tullaan seuraamaan tiiviisti. Tältä saralta on luvassa ihan erikoispostauksia, joten jos siellä päässä kärsitään samoista vaivoista, katsotaan mitä Mansesta päin kajahtaa! :)



2 kommenttia:

  1. En tiiä, mikä tässä sun kirjotustyylissä on, mutta tykkään niin kovasti lukea sun tekstejä! Niissä vaan on sitä jotain! <3 Tsemppiä ketoosiin, eiköhän aika mee ihan siviillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsit Petra, kiitti! :D Tsidim! Eka päivä ketoosia lusittu about suurinpiirtein ja mua vaan naurattaa. Eli eiköhän tää tästä mee etiäpäin pikkuhiljaa. KÄÄKS!

      Poista

Kiitos kommentistasi!